Onlinekurser

Har du ikke tid til at tage på et fysisk kursus, eller foretrækker du at tage et kursus i mindre bidder mellem dine andre gøremål?

Så prøv vores onlinekurser. Vi lægger ud med et web scrapingkursus i programmeringssproget Python og et kursus i relationsdatabasen Microsoft Access, men inden længe kommer der flere til. Pythonkurset og Access-kurset er begge gratis, takket være støtte fra Pressens Uddannelsesfond. Læs mere nedenfor.

I spalten til højre kan du også se vores mange tilbud inden for interne kurser, som vi gerne skræddersyr til din arbejdsplads.

Ring: 27268818
Skriv: kursus@kaasogmulvad.dk

 

 

Skrab nettet med Python

Journalistik og redskaber
Her kan du i dit eget tempo lære at programmere og at bruge webscrapere. Samtidig lærer du grundlæggende Python. Kurset indeholder undervisningsmateriale og opgaver, delt op i en række overskuelige lektioner. Kurset er gratis og støttet af Pressens Uddannelsesfond.

Læs mere »
17 lektioner - svarer i alt til ca. tre dages kursus.

Find historier med Microsoft Access

Journalistik og redskaber
Mange datasæt er så store, at du kun kan søge i dem, hvis du bruger et databaseprogram. Vi synes, at Microsoft Access er et af de letteste at arbejde med. I dette gratis kursus hjælper vi dig i gang med Access. Kurset er støttet af Pressens Uddannelsesfond og specielt målrettet brug af data i journalistik.
Læs mere »
14 lektioner - svarer i alt til ca. to dages kursus.