Live – sådan!

Internt kursus: Journalistik og redskaber

Hvordan bevarer du roen, mens du samtidig skal gå på “live” fra marken? Hvordan husker du en given tekst, mens du står foran et rullende kamera? Hvordan lægger du ansigtet i de rette folder og trykket på de rigtige ord? Og hvad med alt det tekniske?

Uanset om du skal transmitteres live fra redaktionens gang eller under en ildebrand ude i byen, så lærer du at blive bedre til at arbejde under et livepres.

Vi ser eksempler, laver øvelser og evaluerer. Vi hører en række eksperter (optaget på video på forhånd) give gode råd til at være på. Du får nogle håndgribelige værktøjer, du kan bruge til næste gang, du skal lave reportage live eller være vært.

Kurset kan skræddersyes til en person eller med flere på holdet, dog højst fire deltagere, Tre øvelser til hver deltager.

Stine Bolther er journalist og tv-vært med erfaring fra bl.a. Ekstra Bladet, TV 2/Lorry og Kanal 5. Niels Soltani Østergaard er tv-tekniker med erfaring fra bl.a. Ekstra Bladet, TV3 og TV3 sport. Arbejder pt som producer på TV3 Sport.

Varighed: En halv til en dag
Undervisere: Stine Bolther og Niels Soltani Østergaard
Krav til udstyr: Det udstyr, som mediet vil bruge for optagelserne fremadrettet, så der trænes på eget udstyr. På den måde træner man allerede på det, der skal bruges.

Skal vi holde dette dette kursus på din arbejdsplads? Vi hjælper dig med at tilrettelægge kurset.

Kontakt os for tilbud

Kaas & Mulvad
kursus@kaasogmulvad.dk