Avanceret personsøgning

Internt kursus: Datajournalistik

Hvordan finder journalisterne i dag kontaktoplysninger på dem, der helst lever skjult, hvordan finder de baggrundsoplysninger, hvordan finder de den perfekte ekspert og den rigtige case, og hvordan finder de frem til nye gode kilder?

I en tid, hvor nettets søgemuligheder ændres drastisk, er dette kursus vigtigere end nogensinde. Der er både brug for at lære nye søgemetoder og for at få opdateret de gamle.

Deltagerne får Kaas og Mulvads nyeste og bedste råd, tips og tricks om digital research af personer. De får fyldt værktøjskassen op, og de lærer at kombinere mange metoder for at kunne nå et resultat hurtigt og effektivt.

Researchmulighederne er drastisk ændret i de seneste år, men på kurset får kursisterne helt opdaterede råd, tips og tricks om digital research af personer fra Tommy Kaas og Nils Mulvad, som følger udviklingen tæt.

Undervisning er et hands on-kursus, hvor kursisterne gennem en lang række konkrete opgaver lærer, hvilke metoder der virker i praksis, når de skal arbejde effektivt, hurtigt og sikkert.

Vi bevæger os både ud på det åbne internet, i databaser og i sociale medier. Undervejs i kurset introducerer vi en række effektive værktøjer. Vi lærer kursisterne at kombinere de forskellige søgeteknikker og -resultater for at nå resultatet hurtigt og effektivt.

Kurset bygger på mange års erfaring i netresearch. Vi ændrer løbende indholdet i takt med de nye muligheder, udviklingen bringer med sig. Erfaringen viser, at alle har udbytte af vores kurser – uanset forkundskaber.

Undervisningen er tilrettelagt med oplæg, efterfulgt af øvelser. Deltagerne får efter oplæg/kursus undervisningsmateriale samlet i en pdf-fil. 

Varighed: En halv dag som oplæg eller en, to eller tre dage som kursus.

Underviser: Tommy Kaas eller Nils Mulvad

Krav til udstyr: Internet og mulighed for at koble computer til projektor. Kursusdeltagerne skal have adgang til computere.

 Skal vi holde dette kursus på din arbejdsplads? Vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge kurset.

Kontakt os for tilbud

Kaas & Mulvad
kursus@kaasogmulvad.dk
27268818