Har du brug for ny inspiration?

Trænger du til nye input? Har du brug for nye kompetencer, eller er der et konkret værktøj, du vil lære at brug? Så tag et kursus hos Kaas & Mulvad. Vi fokuserer på de nyeste metoder, og du får både inspiration og ny viden med hjem. Enten underviser vi selv, eller også står andre dygtige kursusledere for undervisningen. Vi holder åbne kurser, og efter aftale gennemfører vi skræddersyet undervisning og workshops. Læs fx om, hvad der er kommet ud af vores samarbejde med Børsen.

 

Kom ud over rampen - på Facebook

64% af danskerne benytter Facebook hver dag. Hvordan kan du sørge for, at dit indhold kommer ud over rampen og ikke drukner i mængden? Hvordan kan dit indhold hjælpe med at nå virksomhedens mål? Og hvordan foregår det praktiske arbejde med platformen? Få hjælp af to dygtige og erfarne praktikere, der kender udfordringerne og mulighederne fra hverdagens opgaver... Læs mere »

1. februar 2018 · 2 dage
København
5990 kr.

Research på sociale medier – når det går stærkt

Vil du lave breaking news og sætte dagsordenen uden at begå fejl?
Engelske Alastair Reid, der er tidligere leder af First Draft News, viser med aktuelle eksempler de nyeste metoder. Du lærer, hvordan du finder, tjekker og bruger oplysninger fra sociale medier med både etik og troværdighed i behold. Læs mere »

26. februar 2018 · 2 dage
København
5990 kr. | PU-støtte 2600 kr.

Fra blog til business

En blog lever af sine læsere, men kan du leve af din blog? Karen Seneca giver indsigt i de mange forskellige muligheder, der er for at at tjene penge på blogging. Det kan være ved hjælp af sponsorerede artikler eller ved at bruge bloggen til at promovere sig selv og nå ud til relevante kunder. Læs mere »

5. marts 2018 · 3 dage
København
8085 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

Tallene gemmer på historier – regneark for begyndere

Regnearket er data-journalistens schweizerkniv. Omkring 90 procent af al datajournalistik bygger på regneark. Alle journalister har gavn af at kende til mulighederne med regneark. På to dage lærer du så meget, at du kan gå i gang med egen dataindsamling og -analyse, når du kommer hjem fra kurset. Læs mere »

19. marts 2018 · 2 dage
København
5390 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

De sejeste tricks til regneark for journalister - Excel for fortsættere

Har du brugt Excel på almindeligt niveau, så er her kurset til dig, der dels vil være mere sikker, dels har lyst til at lære en stribe praktiske tricks, som vi selv bruger i det daglige arbejde. Vi arbejder med data, der har været brugt i journalistik, og vi går målrettet efter historierne i data. Læs mere »

21. marts 2018 · 2 dage
København
5390 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Stay tuned – omfavn den nye medievirkelighed

Ingen kender fremtidens arbejdspladser. Men ny teknologi kan ændre alt, og du skal forholde dig til en ny medievirkelighed. Pernille Marott guider dig gennem to dage med oplæg, øvelser, gæster og diskussioner. Du får redskaber og viden til at sikre dig en plads på fremtidens mediearbejdspladser. Læs mere »

12. april 2018 · 2 dage
København
5990 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Fra gråt til guld – bliv bedre til at manøvrere på et klemt arbejdsmarked

Vi journalister over 50 er uddannet til medier, der ikke længere findes eller har forandret sig radikalt. Som enkeltpersoner har vi kun meget begrænset indflydelse på udviklingen rundt om os, men vi kan gøre noget for at forberede os på ændringerne. Henrik Kaufholz er ved roret. Læs mere »

23. april 2018 · 3 dage
Middelfart (internat)
11.985 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Lær at producere digitale fortællinger

Digitale fortællekneb udvider dine muligheder, når tekst og foto ikke slår til. Kim Schou og Stinne Andreasen klæder dig på til at producere og udgive dine egne digitale fortællinger. Fra ideudvikling - over en prototype og frem til et færdigt produkt. Alt sammen ved brug af gratis eller billig software. Læs mere »

25. april 2018 · 3 dage
København
8085 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

Amerikanske medier i skudlinjen - rejsekursus til Washington, D.C.

Trump. Hvordan skal en ansvarlig presse reagere på det fænomen? Spørgsmålet er centralt, når danske Jakob Nielsen og amerikanske Susanne Reber tager dig med i det, USA’s præsident kalder en ‘sump’ - magtens centrum. Vi møder en række centrale aktører lidt mere end et år efter, at Trump blev indsat. Læs mere »

29. april 2018 · 7 dage
Washington, D.C.
32.000 kr. | PU-støtte: 9100 kr.

Kommuniker med fremtidens kunder og borgere

Borgere, kunder og mediebrugere er uforudsigelige i ønsker og adfærd.  Det bliver vildere i fremtiden!  Du og din organisation kan forberede sig på det ved hjælp af konkrete værktøjer fra fremtidsforskning og journalistik. Kurset er især rettet mod kommunikationsmedarbejdere,, der arbejder med service, markedsføring og kommunikation i forhold til fremtidens kunder, borgere og medarbejderbranding... Læs mere »

2. maj 2018 · 3 dage
Hindsgavl, Middelfart (internatkursus)
11.985 kr.

Digital research - vær effektiv og målrettet på nettet

Kurset er en populær genganger, der er opdateret med nyt materiale. Her får du vores bedste råd, tips og tricks om digital research. Du får fyldt værktøjskassen op med nyt, skarpt værktøj, og du lærer at kombinere metoderne bedst muligt for at kunne nå resultatet hurtigt og effektivt. Læs mere »

14. maj 2018 · 3 dage
København
8985 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Krimireporter: Fra forbrydelse til straf

UDSOLGT! Kursus i aktuel politi- og retsreportage. Med Stine Bolther som guide er vi hele ugen ude i virkeligheden. Vi møder nøglepersoner og hører om de nyeste efterforskningsmetoder af bl.a. terror, rockere og bander. Vi ser på det praktiske politiarbejde med nye og flere avancerede, analytiske værktøjer. Læs mere »

28. maj 2018 · 5 dage
København og omegn
13.475 kr. | PU-støtte: 4500 kr.

Nye typer af historier i kommunerne - lær hvordan

Forskellene vokser fra kommune til kommune og internt i den enkelte kommune. Heldigvis er der nu åbnet for nye detaljerede oplysninger på et væld af kommunale og lokale områder. Bruno Ingemann og Nils Mulvad lærer dig at bruge de nye muligheder i praktisk journalistik i en presset hverdag. Læs mere »

28. maj 2018 · 3 dage
Aarhus
8985 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Interviewteknik for viderekomne

Hvem vil ikke være endnu bedre til at interviewe? Heidi Jønch-Clausen og Lene Rimestad lærer dig at se dit interview udefra, så du kan justere detaljerne. Du lærer at styre kropssprog og lyttepositioner, at se på den præcise formulering af spørgsmål, at tackle undvigemanøvrer og opdage løgne. Læs mere »

11. juni 2018 · 3 dage
Middelfart (internat)
11.985 kr. | PU-støtte: 3900 kr.