Skærp dine kompetencer

Høj kvalitet, nye metoder og et godt udbytte for deltagerne er i fokus på vores kurser, hvor du altid er sikker på ny viden og inspiration. På siden her finder du vores åbne kurser. Vi tilbyder også virksomhedskurser, interne kurser og workshops, som vi skræddersyer specielt til din arbejdsplads. Vi underviser selv, og vi samarbejder med en stribe dygtige kursusledere inden for mange områder.

Fra ide til færdig fortælling

På dette internatkursus om fortællende journalistik får du genren helt ind under huden og kommer ikke bare hjem med ny inspiration, men også med en flyvefærdig ide eller produkt. Line Vaaben og Rikke Hyldgaard inviterer kursisterne med helt ind i det fortællende værksted - tre dage ved Middelfart. Læs mere »
2. november 2021 · 3 dage
Middelfart
12.985 kr. | PU-støtte: 5850 kr.

Gå i dialog og forny journalistikken

Dialogbaseret tilgang til journalistikken skaber større engagement, bedre debat og loyale læsere. Annette Holm giver dig dugfrisk viden og værktøjer fra Constructive Institute til at forny journalistikken. Kurset er udviklet i et samarbejde mellem Constructive Institute, Kaas & Mulvad og DMJX Læs mere »
10. november 2021 · 3 dage
København
11.100 kr. | PU-støtte: 4050 kr.

Skræl nettet – med Web Scraper

Masser af gode historier er kun blevet til, fordi data kunne skaffes ved hjælp af web scraping. Det betyder, at vi henter data hjem med et program - bid for bid. Nils Mulvad lærer dig at gøre det nemt og effektivt med Web Scraper. Efter tre dages kursus kan du selv gøre det. Uden programmering. Læs mere »
22. november 2021 · 3 dage
København
9120 kr. | PU-støtte: 4050 kr.

Når magten bliver afsløret

Topgraverne Morten Pihl, Jyllands-Posten, og Lars Nørgaard, Berlingske, er igen gået sammen om at lave et ugekursus i undersøgende journalistik. Du får en grundlæggende introduktion til den undersøgende metode, så du bagefter kan anvende grebene, tankegangen og værktøjerne. Læs mere »
22. november 2021 · 5 dage
København
14.975 kr. | PU-støtte: 6750 kr. (Kurset har ME-stjerne)

På togt i arkiverne

Det bliver lettere og lettere at søge i danske arkiver, og masser af god journalistik er skabt ud fra arkivmateriale. Men hvor skal man begynde, og hvordan gør man? Tag med på Brigitte Alfters kursus og lær, hvordan du søger i arkiver, finder det, du leder efter og anvender det i din journalistik. Læs mere »
29. november 2021 · 2 dage
København
6990 kr. | PU-støtte: 2700 kr. (Kurset har ME-stjerne)

Skrab nettet med Python

Jan Lauridtsen og Tommy Kaas lærer dig at programmere og at bygge webscrapere med programmeringssproget Python. Programmering kan være svært at komme i gang med på egen hånd. Kurset lærer dig så meget, at du bagefter selv kan bygge simple programmer til at samle data fra nettet. Læs mere »
29. november 2021 · 3 dage
København
10.185 kr. | PU-støtte: 4050 kr. (Kurset har ME-stjerne)

Live - sådan!

Vær naturlig, vær dig selv, vær til stede, lyder rådet. Men hvordan bevarer du roen, mens du samtidig skal gå på “live” fra marken? Erfarne Stine Bolther og Niels Soltani Østergaard klæder dig på, så du kan performe så godt som muligt, næste gang du laver live reportage foran et kamera. Læs mere »
2. december 2021 · 1 dag
København
3495 kr. | PU-støtte: 1350 kr.

7 ting du skal vide om rubrikker

Jesper Helmer Rasmussen er kendt som en skarp og erfaren forsideredaktør. Som kursusleder giver han deltagerne tip og værktøjer, som med enkle midler gør dem i stand til at optimere alt fra den korte nyhedsrubrik til den legende feature-rubrik - uden at det kommer i nærheden af clickbait. Læs mere »
7. december 2021 · 1 dag
København
3495 kr. | PU-støtte: 1350 kr. (Kurset har ME-stjerne)