Har du brug for ny inspiration?

Trænger du til nye input? Har du brug for nye kompetencer, eller er der et konkret værktøj, du vil lære at brug? Så tag et kursus hos Kaas & Mulvad. Vi fokuserer på de nyeste metoder, og du får både inspiration og ny viden med hjem. Enten underviser vi selv, eller også står andre dygtige kursusledere for undervisningen. Vi holder åbne kurser, og efter aftale gennemfører vi skræddersyet undervisning og workshops. Læs fx om, hvad der er kommet ud af vores samarbejde med Børsen.

 

Amerikanske medier i skudlinjen – rejsekursus til New York og Washington, D.C.

UDSOLGT! Donald Trump. Hvordan skal en ansvarlig presse forholde sig? Det spørgsmål er i centrum, når Charlotte Harder, Jakob Nielsen og amerikanske Susanne Reber følger dig rundt til en række helt centrale aktører i New York og Washington, D.C. kort før det afgørende midtvejsvalg. Vores mest populære kursus i foråret 2018 - nu med en række opdateringer. Læs mere »

8. september 2018 · 8 dage
New York City og Washington D.C.
35.000 kr. | PU-støtte: 10.000 kr. (Prisen tillægges ikke moms)

London: Nye udfordringer på Europas største mediescene

Vi sætter fokus på samspillet mellem medier og politik i et London, der rummer en fascinerende mediescene:  Berømte og berygtede tabloidaviser, nogle af Europas førende kvalitetsmedier og europæiske hovedkvarterer for de nye økonomiske konger i medieverdenen: Google og Facebook. Læs mere »

10. september 2018 · 5 dage
London
22.000 kr. | PU-støtte: 6500 kr. (Prisen tillægges ikke moms)

Bliv klar til terror og katastrofer

FÅ PLADSER TILBAGE! Er du parat, når den næste store uvarslede hændelse rammer Danmark? På dette actionprægede kursus bliver du klædt på til at blive en endnu bedre reporter med faglig indsigt og mentalt overskud. Du vil vide, hvilke processer der går i gang hos myndighederne afhængig af katastrofens omfang. Læs mere »

1. oktober 2018 · 5 dage
Forskellige steder i Storkøbenhavn
15.200 kr. | PU-støtte: 6500 kr.

New York: Kom tæt på den nyeste udvikling af medierne

UDSOLGT! New York City er et perfekt sted at fange udviklingen i medierne. Hvad der findes på i Europa, er som regel allerede prøvet af i USA. Gennem vores tætte forbindelser inden for digital journalistik får kursisterne et unikt indblik i de nyeste ideer inden for amerikanske medier. Læs mere »

6. oktober 2018 · 8 dage
Manhattan, New York City
35.000 kr. | 10.000 kr. (Prisen tillægges ikke moms)

Digital research

Kurset er igen opdateret med nyt materiale. Her får du vores bedste råd, tips og tricks om digital research - og ikke mindst personsøgning. Du får fyldt værktøjskassen op med nyt, skarpt værktøj, og du lærer at kombinere metoderne bedst muligt for at kunne nå resultatet hurtigt og effektivt. Læs mere »

22. oktober 2018 · 3 dage
København
8485 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Video til nettet – sådan optager og redigerer du med mobilen

Video fylder mere og mere. Hvad kan du selv gøre, for at dine journalistiske videoer og indslag bliver digitalt spiselige? Med Troels Trier som kursusleder lærer du at producere dine egne videoer, kun ved hjælp af en smartphone, og du lærer, hvordan du sælger dit budskab bedst på sociale medier. Læs mere »

1. november 2018 · 2 dage
København
5690 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Lissabon: Kom fremtiden i forkøbet

Teknologi ændrer vores samfund fundamentalt i disse år. Forstå, hvad det gør ved vores hverdag, så du kan være et skridt foran beslutningstagerne og spotte de vigtige historier før dine kolleger. Tag med Susanne Sayers og Mette Trudsø til verdens største tech-konference, Web Summit, i Lissabon. Læs mere »

3. november 2018 · 7 dage
København og Lissabon
27.000 kr. | PU-støtte: 9100 kr.

Kommunal- og regionaljournalistik: Vi går tæt på borgerne

Vi går tæt på borgerne. Forskellene vokser fra kommune til kommune og internt i den enkelte kommune. Bruno Ingemann og Nils Mulvad lærer dig at bruge de nye muligheder i praktisk journalistik i en presset hverdag. Kom med og find ny data om kommuner og videreudvikl din journalistik. Læs mere »

6. november 2018 · 4 dage
Aarhus
11.585 kr. | PU-støtte: 5200 kr.

Strafferet for journalister

Straffesager er spækket med juridiske regler og vurderinger. Reglerne er vigtige at forstå for at kunne skrive om en straffesag - ikke bare på en korrekt, men også på en præcis og fængende måde. Kursusleder Trine Baumbach, institutleder på Københavns Universitet, guider dig igennem. Læs mere »

13. november 2018 · 2 dage
København
5690 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Når magten bliver afsløret

UDSOLGT! Topgraverne Morten Pihl, Jyllands-Posten, og Lars Nørgaard, Berlingske, er denne gang gået sammen om at lave ugekursus i undersøgende journalistik. Målet er at give en grundlæggende introduktion til den undersøgende metode, så du bagefter kan anvende grebene, tankegangen og værktøjerne. Læs mere »

19. november 2018 · 5 dage
København
14.975 kr. | PU-støtte: 6500 kr.

Journalistik på sociale medier: Brænd igennem og stå stærkt

Mere end halvdelen af danskerne får nyheder fra sociale medier, og blandt unge er tallet endnu højere. Derfor skal du som journalist have godt tjek på de redskaber, formater og mekanismer, der kan få dine historier bredt ud på sociale medier. Og du skal vide, hvilken platform du kan bruge til hvad. Stine Bødker og Alexander Sjöberg er kursusledere. Læs mere »

26. november 2018 · 2 dage
København
5990 kr. | PU-støtte: 2600 kr.

Find data – og find historier med Microsoft Access

Myndighederne lægger flere og flere data ud til frit brug. Vi gennemgår, hvor de nye data er, hvordan du enkelt får fat i dem, og hvordan du anvender dem. Du lærer også, hvordan du analyserer data og finder journalistiske historier med databaseprogrammet Microsoft Access. Læs mere »

3. december 2018 · 3 dage
København
8085 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

Skræl nettet – med Import.io!

Masser af gode historier er kun blevet til, fordi data kunne skaffes ved hjælp af web scraping. Det betyder, at vi bruger et program til at hente data hjem - bid for bid. Vi lærer dig at gøre det nemt og effektivt med Import.io. Efter to dages kursus kan du selv gøre det. Uden programmering. Læs mere »

6. december 2018 · 2 dage
København
5690 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Tænd fortælleglæden

Har du lyst til at skrive flere nyheder med indledninger, der indfanger læseren. Arbejde med scener, der giver liv til portrætter og baggrundshistorier. Eksperimentere med fortællestruktur, der fænger helt til sidste punktum. Og i det hele taget få fortælleglæden tilbage? Så tag dette kursus, der ledes af Maria Larsen. Læs mere »

10. december 2018 · 2 dage
København
5690 kr. | PU-støtte: 1800 kr.