Har du brug for ny inspiration?

Trænger du til nye input? Har du brug for nye kompetencer, eller er der et konkret værktøj, du vil lære at brug? Så tag et kursus hos Kaas & Mulvad. Vi fokuserer på de nyeste metoder, og du får både inspiration og ny viden med hjem. Enten underviser vi selv, eller også står andre dygtige kursusledere for undervisningen. Vi holder åbne kurser, og efter aftale gennemfører vi skræddersyet undervisning og workshops. Læs fx om, hvad der er kommet ud af vores samarbejde med Børsen.

Fra Syrien til Sandholm - i en flygtnings spor

UDSOLGT! Med udenrigsreporter Thea Pedersen og kriminalreporter Stine Bolther som kursusledere går turen først til flygtningelejre i Libanon. Derefter tilbage til Danmark, hvor vi besøger både asylcentre og Christiansborg og taler med alt fra politi til ordførere og interessenter på området. Læs mere »

15. september 2019 · 6 dage
Beirut, Libanon samt Københavns og omegn
23.000 kr. | PU-støtte: 7800 kr.

Fortællinger på 500 ord

Fortællinger er ikke kun en genre, men også en strategi og en arbejdsmetode. Line Vaaben og Rikke Hyldgaard lærer dig, hvordan fortællingens metode kan bruges i en travl hverdag og i korte formater. Formålet er at skabe korte læsværdige historier, der fastholder læseren fra først til sidst. Læs mere »

30. september 2019 · 3 dage
København
8985 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Kriminalreporter i USA

Dansk politi rejser til USA for at drage erfaringer, se tendenser og få inspiration. Tag i deres fodspor med Stine Bolther og Bent Isager-Nielsen. Gennem en hæsblæsende studieuge i New York får du inspiration og lærer teknikker, du med det samme kan bruge i dagligt journalistisk arbejde i Danmark. Læs mere »

6. oktober 2019 · 8 dage
New York City, USA
35.000 kr. | PU-støtte: 9100 kr.

Dybt kig ind i kulissen bag dansk politik

UDSOLGT! Hvordan arbejder politikere og embedsmænd med at styre Danmark gennem det globale opbrud, der finder sted for øjnene af os? Tag med på et helt nyt kursus i dansk politik og mød en række af de centrale aktører på Christiansborg. Altingets chefredaktør Jakob Nielsen har planlagt og leder kurset. Læs mere »

28. oktober 2019 · 3 dage
København
8985 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

Når magten bliver afsløret

Topgraverne Morten Pihl, Jyllands-Posten, og Lars Nørgaard, Berlingske, er igen gået sammen om at lave et ugekursus i undersøgende journalistik. Målet er at give en grundlæggende introduktion til den undersøgende metode, så du bagefter kan anvende grebene, tankegangen og værktøjerne. Læs mere »

18. november 2019 · 5 dage
København
14.975 kr. | PU-støtte: 6500 kr.

Strafferet for journalister

Straffesager er spækket med juridiske regler og vurderinger. Reglerne er vigtige at forstå for at kunne skrive om en straffesag - ikke bare på en korrekt, men også på en præcis og fængende måde. Professor Trine Baumbach, institutleder på Københavns Universitet, guider dig igennem. Læs mere »

25. november 2019 · 2 dage
København
5690 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Bliv en SoMe-mester: Lær, hvordan du skaber effektfuld journalistik til sociale medier

En stærk, alsidig og engageret tilstedeværelse på sociale medier er meget mere end at dele en artikel eller at skrive et opslag. Alexander Sjöberg og Stine Bødker lærer dig at aktivere brugerne og at gentænke de journalistiske formater, så historierne bliver foldet rigtigt ud på de sociale medier. Læs mere »

25. november 2019 · 3 dage
København
8985 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Find data – og find historier med Microsoft Access

Myndighederne lægger flere og flere data ud til frit brug. Vi gennemgår, hvor de nye data er, hvordan du enkelt får fat i dem, og hvordan du anvender dem. Du lærer også, hvordan du analyserer data og finder journalistiske historier med databaseprogrammet Microsoft Access. Læs mere »

3. december 2019 · 3 dage
København
8085 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

Helt tæt på USA’s præsidentvalg 2020

Det amerikanske præsidentvalg begynder med primærvalget i New Hampshire februar 2020. Tag med Jakob Nielsen og Susanne Reber til møder med den store gruppe demokratiske politikere, der håber at blive partiets kandidat ved valget senere på året. Kurset ruster dig til at dække det amerikanske opbrud. Læs mere »

9. december 2019 · 9 dage
København og New Hampshire
34.000 kr. | PU-støtte: 11.700 kr.