Skærp dine kompetencer

Høj kvalitet, nye metoder og et godt udbytte for deltagerne er i fokus på vores kurser, hvor du altid er sikker på ny viden og inspiration. På siden her finder du vores åbne kurser. Vi tilbyder også virksomhedskurser, interne kurser og workshops, som vi skræddersyer specielt til din arbejdsplads. Vi underviser selv, og vi samarbejder med en stribe dygtige kursusledere inden for mange områder.

TikTok-taktik: Få styr på din vertikale videostrategi

Korte videoer på højkant i en endeløs strøm. Det startede med TikTok, og Instagram, Facebook, YouTube og Snapchat har alle indført egne udgaver. På dette kursus bliver du skarp i at lave strategi og koncepter, der giver værdi for både dig og dine brugere. Sonja Lovdal og Lasse Winther leder kurset. Læs mere »
11. september 2023 · 3 dage
København
11.885 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

AI i journalistik

Vi dykker vi ned i de mange måder, hvorpå kunstig intelligens (AI) kan og vil omforme journalistikken. Kurset vil både ryste din forståelse af, hvad der er muligt i journalistikken og sætte dig i stand til at udnytte disse værktøjer i dit eget arbejde. Det bliver top-aktuelt og super-relevant. Og Geir Terje Ruud er kursusleder. Læs mere »
14. september 2023 · 2 dage
København
6490 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Ret og retfærdighed - i Guds eget land (uge 38)

Dansk politi rejser til USA for at drage erfaringer, se tendenser og få inspiration. Tag i deres fodspor med Stine Bolther og Bent Isager-Nielsen. Gennem en hæsblæsende studieuge i Colorado får du inspiration og lærer teknikker, du med det samme kan bruge i dagligt journalistisk arbejde i Danmark. Læs mere »
17. september 2023 · 7 dage
Denver, Colorado, USA
34.000 kr. | PU-støtte: 9100 kr.

Ret og retfærdighed - i Guds eget land (uge 39)

Dansk politi rejser til USA for at drage erfaringer, se tendenser og få inspiration. Tag i deres fodspor med Stine Bolther og Bent Isager-Nielsen. Gennem en hæsblæsende studieuge i Colorado får du inspiration og lærer teknikker, du med det samme kan bruge i dagligt journalistisk arbejde i Danmark. Læs mere »
24. september 2023 · 7 dage
Denver, Colorado, USA
34.000 kr. | PU-støtte: 9100 kr.

Skrab nettet med Python

Jan Lauridtsen lærer dig at programmere og at bygge webscrapere med det gratis programmeringssprog Python. Programmering kan være svært at komme i gang med på egen hånd. Efter kurset har du lært så meget, at du selv er i stand til at bygge simple programmer til at indsamle data fra nettet.
OBS: Kurset består af to gange to dage med en pause imellem. Læs mere »
19. september 2023 · 4 dage
København
13.485 kr. | PU-støtte: 3600 kr.

Visuel storytelling: Moderne forklarende journalistik

Når explainerens virkemidler bruges bedst, er det en uhyre effektiv måde at få komplekse historier og sammenhænge ud over rampen og ind i brugerens bevidsthed. Lasse Winther og Jakob Skov Jakobsen lærer dig at se, HVAD der skal forklares, og HVORDAN forklaringen kan give størst mulig forståelse. Læs mere »
25. september 2023 · 3 dage
København
11.885 kr. | PU-støtte: 2700 kr.

Nye medietendenser i London: Nyhedsforstoppelse, impact, diversitet og lokale medier

Engelske medier mærker nyhedsforstoppelse, nedtur og krav om ekstrem hurtig omstilling. De to kursusledere, Katharine Quarmby og Nils Mulvad guider dig i London i tre intensive dage, hvor vi undersøger, hvad vi kan forberede os på i Danmark. Centralt er impact-tracking, diversitet og lokale nyheder. Læs mere »
9. oktober 2023 · 3 dage
London
16.785 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Genopfind dig selv

Få inspiration til at planlægge den næste og måske sidste etape af dit arbejdsliv, så arbejdsglæden er intakt, og du holder dig skarp. Giver du værdi til dit job – og giver dit liv værdi til dig? Kurset fokuserer på, hvordan du gør dine personlige og faglige erfaringer til en fordel, så du kan handle aktivt, FØR du risikerer at brænde ud. Læs mere »
23. oktober 2023 · 3 dage
Middelfart
14.785 kr. | PU-støtte: 3900 kr.

Bliv klar til terror, ulykker og andre katastrofer

Er du parat, når den næste store uvarslede hændelse rammer Danmark? På Stine Bolthers actionprægede kursus bliver du klædt på til at blive en endnu bedre reporter med faglig indsigt og mentalt overskud. Du vil vide, hvilke processer der går i gang hos myndighederne afhængig af katastrofens omfang. Læs mere »
23. oktober 2023 · 5 dage
Hovedstadsområdet
17.475 kr. | PU-støtte: 4500 kr.

Få tips og tricks til at få oplysninger ud fra retssager og politiet

Lær at skaffe oplysningerne ud fra de centrale dokumenter i retssager. Lær også, hvordan du får aktindsigt i bødeforlæg og søger på tværs i retslister. Retssager er et stort og ofte overset område for journalister. Den erfarne DR-journalist og retsanalytiker Louise Dalsgaard er kursusleder. Læs mere »
23. oktober 2023 · 2 dage
København
6490 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Perspektiv og gennemslag - få mere ud af din journalistik

Hvordan får du med enkle greb meget mere ud af din journalistik? Det fokuserer dette todages-kursus med den erfarne redaktør Rasmus Emborg på. Det kan være at se det større perspektiv, den lille afgørende detalje eller den spændende person. Vi kører med et lille hold, så alle får maksimalt udbytte. Læs mere »
1. november 2023 · 2 dage
København
6990 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Lav interaktive 3D-modeller med din Iphone

På dette to-dages kursus kan du lære at lave 3D-modeller, der på få minutter er klar til at blive lagt online på websites - blot ved hjælp af de avancerede funktioner i de nyere Iphone Pro modeller og nogle gratis apps. Leif Nørmark Sørensen, grafisk designer på Jysk Fynske Medier, er kursusleder. Læs mere »
13. november 2023 · 2 dage
København
6490 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

Når magten bliver afsløret

Topgraverne Morten Pihl, Jyllands-Posten, og Lars Nørgaard Pedersen, Berlingske, er igen gået sammen om et ugekursus i undersøgende journalistik. På kurset får du en grundlæggende introduktion til den undersøgende metode, så du bagefter - også i hverdagen - kan anvende greb, tankegang og værktøjer. Læs mere »
20. november 2023 · 5 dage
København
17.475 kr. | PU-støtte: 4500 kr.

Kreativ brug af AI-grafik

På siden her ser du mange eksempler på de fantastiske billeder, som computere med kunstig intelligens kan skabe. Vil du selv lære, hvordan du selv med små midler og på kort tid kan skabe overbevisende illustrationer, som du frit kan bruge? Grafiker Gert K. Nielsen er en vidende og inspirerende kursusleder. Læs mere »
21. november 2023 · 2 dage
København
6490 kr. | PU-støtte: 1800 kr.

På togt i arkiverne

Det bliver lettere og lettere at søge i danske arkiver, og masser af god journalistik er skabt ud fra arkivmateriale. Men hvor skal man begynde, og hvordan gør man? Tag med på Simon Kratholm Ankjærgaards kursus og lær, hvordan du søger i arkiver, finder det, du leder efter og anvender det i din journalistik. Læs mere »
27. november 2023 · 3 dage
København
10.885 kr. | PU-støtte: 2700 kr.