Brug medierne og få dit budskab ud

Internt kursus: Kommunikation

Jeg vil helst høre en historie om mig selv, siger Peter Plys. Sådan er vi mange, der har det, og derfor skal din historie ikke kun handle om dig, men om dine modtagere eller noget, de kan se sig selv i.

Hvis du vil fortælle om nedskæringer og dårlige arbejdsforhold på din arbejdsplads, så skal din historie skrues sådan sammen, at den rammer dit publikum, hvis du vil bredt ud. Hvad betyder besparelserne for byens borgere? Rammer de deres børn, deres forældre, dem selv?

På kurset lærer du, hvordan journalister arbejder og at fortælle din historie, så du fanger dine modtageres – og mediernes interesse. Ud med alt det overflødige snak og skær helt ind til den gode, vedkommende fortælling.

Vi træner interview, så du lærer at fortælle klart og vedkommende. Du lærer også at skrive debatindlæg, som fanger interessen.

Bille Sterll har undervist tillidsrepræsentanter fra FOA – sosu-assistenter, brandmænd, dagplejere, pedeller osv. i 5-6 år i at møde journalister og andre med en vedkommende og letforståelig historie.

Varighed: To dage

Underviser: Bille Sterll

Krav til udstyr: Intet.

 Skal vi holde dette kursus på din arbejdsplads? Vi hjælper dig gerne med at tilrettelægge kurset.

Kontakt os for tilbud

Kaas & Mulvad
kursus@kaasogmulvad.dk