Categories Archives: Data

Cecil Rosner

Da vi skulle trække næsten 200.000 adresseoplysninger ud af et website, bad vi Kaas & Mulvad om hjælp. Kort efter havde vi de data, vi skulle bruge for at kunne lave en af årets vigtigste historier.

Læs mere

Henrik Skovsted Iversen

Jeg har over flere gange fået gode data fra Kaas & Mulvad, data som jeg ikke har kunne få andre steder.
De har styr på at indsamle data, er dygtige til at sætte geokoder på, samt at kombinere det med alle mulige andre data. Det er yderst praktisk.
At det så ovenikøbet kommer i en meget brugbar form, så det let kan bruges, er endnu et plus.

Læs mere

Heine Jørgensen

Kaas & Mulvad har i flere år været en særdeles professionel konsulent og dataleverandør på større afslørende/analytiske temaer i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk. Firmaet er Danmarks – og måske Nordens – bedste til at coache og kvalitetssikre, når store journalistiske datamængder skal knækkes og formidles. Hvis man skal købe ekstern hjælp til dataprojekter, kan Kaas & Mulvad klart anbefales som førstevalget.

Læs mere

Joachim Weidemann

Åbne data handler ikke kun om tal, men også om dokumenter. Sammen med Kaas & Mulvad har dpa Insight EU – en specialiseret information service om EU politik, som Tysklands førende nyhedsbureau Deutsche Presse-Agentur står bag – udviklet et søgesystem for dokumenter. Dette system gør det muligt for vore klienter at overvåge ethvert politikområde i EU fra et meget tidligt tidspunkt i beslutningsprocessen. Kombinationen af Kaas & Mulvads brug af web scrapere og dpa’s journalistiske ekspertise har resulteret i et hurtigt og dybtgående overvågningsværktøj, uundværligt for den, der ønsker at bevare overblikket over EU-politikken.

Læs mere

Palle Bisgaard

For BAT-kartellet har det været vigtigt at etablere en løbende overvågning af data inden for udenlandsk arbejdere, så der hele tiden var tjek på historikken. Brug af data i forskellige sammenhænge er en speciel disciplin,  og derfor har det været afgørende, at vi kan stole på Kaas & Mulvad.

Læs mere