Vi udvider data-samarbejde med Ritzau

Ritzau og Kaas & Mulvad har udvidet samarbejdet til også at omfatte løbende data om virksomheder.

Det betyder, at nyhedsbureauet nu har en robot, der ud fra data, vi har leveret, kan skrive historier om virksomheders regnskaber og organisationsændringer, så snart de er blevet offentliggjort. En typisk artikel kan fx se sådan her ud:

Overskuddet vokser hos Damkjær Ejendomme Haderslev ApS

Det går fremad for firmaet Damkjær Ejendomme Haderslev ApS, hvis overskud er blevet endnu større end det forrige i det seneste regnskab.

Der er netop gjort status over perioden fra 1. juli 2019 til 30. juni 2020, og den viser et plus på 678.383 kroner efter skat mod et overskud på 637.076 kroner året forinden.

Ved regnskabsårets afslutning var firmaets egenkapital opgjort til 5.036.665 kroner.

Damkjær Ejendomme Haderslev ApS blev stiftet 9. september 2015 og har hjemadresse på Storegade 88, 6100 Haderslev. Firmaet tilhører branchen ‘Udlejning af erhvervsejendomme’.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra Det Centrale Virksomhedsregister (CVR).


I forvejen samarbejdede vi med Ritzau om ejendomsdata, hvor Kaas & Mulvad løbende henter alle nye data fra Tinglysningen, mens Ritzau benytter data til robotartikler om solgte huse og lejligheder. For begge parter har det været naturligt at fortsætte samarbejdet inden for virksomhedsområdet.

Kaas & Mulvad benytter desuden både ejendomsdata og virksomhedsdata til specifikke overvågningsopgaver, bl.a. for Børsen.

Er du interesseret i at få leveret data – eller overvågning af specifikke emner – så kontakt os og hør om mulighederne.

 

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.