20 forårskurser er klar

Kildekurset ledes af DR-journalisterne Mette Mayli Albæk og Louise Dalsgaard. Foto: Morten Germund

Emnerne spænder vidt, og vi har flere end 20 kursusledere klar: Forårskataloget fra Mediernes Efteruddannelse er nu ude.

Ikke overraskende synes vi, at vi – sammen med vores dygtige kursusledere – igen har skruet et ret formidabelt forårsprogram sammen.

Emnemæssigt kommer vi vidt omkring med med tung vægt på journalistik: Kildepleje, USA efter præsidentvalget, dansk aktuel politik, strafferet, avanceret personsøgning, fortællende journalistik, find historierne i et regnskab, aktindsigt, hvordan skruer du en slagkraftig kampagne sammen og meget mere.

De 18 kurser er nye, mens to af de 20 kurser, vi kører gennem foråret, på grund af corona-restriktioner blev flyttet fra 2020. Det drejer sig om rejsekurserne “Kriminalreporter i USA” og “Fra Syrien til Sandholm – i en flygtnings spor“. Begge går vi efter genenmføre, men vi følger selvfølgelig udviklingen nøje og holder de tilmeldte løbende orienterede.

Begge disse kurser ledes i øvrigt af Stine Bolther. På USA-kurset er tidligere politiinspektør og drabschef ved Rejseholdet Bent Isager-Nielsen med-kursusleder. På Syrien-Sandholm-kurset er Thea Pedersen med-kursusleder. At Stine Bolthers kurser er spændende og har bred appel, kan man forsikre sig om ved at læse den store reportage i det aktuelle kursuskatalog. Her var ME’s Else Bjørn med på sidelinjen og interviewede en af de mere prominente kursusdeltagere, thrillerforfatteren Jussi Adler-Olsen, der deltog hele ugen på kurset – i øvrigt sammen med sin assistent Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig.

Er du ansat på en arbejdsplads, der er medlem af Pressens Uddannelsesfond, skal du vente til 2. november, før du kan tilmelde dig gennem mediernesefteruddannelse.dk. Alle andre kan blot tilmelde sig ved at kontakte os.

Se hele rækken af kurser på vores eget site og på Mediernes Efteruddannelses portal.

 

 

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.