Støtte fra Pressens Uddannelsesfond

Pressens Uddannelsesfond (PU) støtter udvalgte kurser gennem Mediernes Efteruddannelse. Alle kurser hos Kaas & Mulvad er anerkendt som støtteberettigede af Pressens Uddannelsesfond.

Du kan typisk få støtte hvis du er:

  • Ansat i en virksomhed, som er medlem af PU, og din arbejdsgiver betaler medlemsbidrag for dig
  • Registreret i Dansk Journalistforbund som freelancer

Hvis du er ledig og medlem af DJ, kan du søge om at få DJ til at betale kursusudgiften.

 

De fleste danske medier og en række andre arbejdspladser er medlemmer af PU.

Oversigt over medlemsvirksomheder

 

På alle vore kurser linker vi direkte til tilmeldingssiden på Mediernes Efteruddannelse for det enkelte kursus. Du skal melde dig til der.

Kan du ikke få PU-støtte, kan du stadig melde dig til via www.mediernesefteruddannelse.dk. Du kan også sende en mail direkte til os: kursus@kaasogmulvad.dk.

 

Her finder du den samlede oversigt over alle de PU-støttede kurser, som du kan søge direkte gennem Mediernes Efteruddannelse:

Søg kursus gennem Mediernes Efteruddannelse

 

Interne kurser på medierne

PU giver også støtte til interne kurser på medierne. Det er en forudsætning, at medarbejderne frivilligt bruger deres efteruddannelse på deltagelse. I praksis skal der en erklæring med fra tillidsmanden som garanti for, at det er tilfældet.

Støtten udgør 550 kr. pr. dag pr. PU-dækket ansat.

Der er fire frister om året:  15/3, 15/6, 15/9 og 15/12. Efter disse frister holdes typisk møde i løbet af en uges tid, og derefter vil svaret kunne gives umiddelbart efter.

PU siger ja til det meste, men siger nej, hvis kursusindholdet anses for at være grundoplæring. Det vil sige noget, man skal vide for at kunne arbejde det pågældende sted.

Læs mere om Pressens Uddannelsesfond