Én kommune – ni adresser

Mens borgmestre over hele landet skal spare, går mange af dem glip af millioner af kroner ved at bevare de gamle rådhuse. Tre år efter kommunalreformen trådte i kraft, har op mod hver tredje kommune stadig kerneadministration spredt ud på flere adresser. Det til trods for, at næsten alle sammenlægningskommuner ifølge en ny undersøgelse foretaget af Kaas & Mulvad for Ugebrevet A4, havde ambitioner om at samle administrationen på færre adresser, da de flettede sig sammen.

En af de kommuner, der stadig har administrationen spredt ud over de gamle kommuner, er Slagelse. Her befinder administrationen sig på ni forskellige adresser, selv om en konsulentrapport fra Deloitte allerede i 2008 viste, at kommunen kunne spare 26 millioner kroner om året ved at samle det hele under ét tag.

Få hele historien i Ugebrevet A4.

En kommentar til Én kommune – ni adresser

  1. Michael Bjørnbak Martensen 22. juni 2010 at 13:04 #

    I kan lave analyse efter analyse med forventningerne ctr virkeligheden. De vil komme til selvsamme resultat.

    Rigtig god arbejdslyst!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.