Digital sporhund på forårsseminar

Da Michael Holm og jeg skrev lærebogen i avanceret internetresearch “Find det på nettet“, overvejede vi at lave en offensiv, så vi kunne komme ud, holde oplæg og sprede budskabet om, at det faktisk kan lade sig gøre at blive langt bedre til web-research ved en beskeden indsats.

Bogen blev udgivet, kom hurtigt i et ekstra oplag, men tidspres og meget andet gjorde, at vi aldrig fik gjort alvor af offensiven. Men i lørdags var vi begge hyret til at holde oplæg på Freelancegruppens forårsseminar i Roskilde. I løbet af 3 timer gav vi 30 freelancejournalister en gennemgang af de vigtigste principper, hvis man hurtigt og enkelt vil blive bedre til at finde det, man leder efter. Vi syntes, det var sjovt at møde freelancerne. Og freelancerne fik tilsyneladende også noget med hjem. I hvert fald, hvis man skal tro et indlæg, som Hanne Fokdal Barnekow har skrevet på Freelancegruppens hjemmeside.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.