EB giver ren besked

Der kan være skinnende rent, eller der kan være rottelort i hjørnerne.

Uanset om Fødevarestyrelsens smileyer er glade eller sure, skal de op at hænge i butikker, restauranter og kantiner. Fødevarestyrelsen fortæller om smileyerne på hjemmesiden findsmiley.dk. De fleste steder får heldigvis god karakter, og derfor kan det være svært at finde de slemme steder, man måske bør undgå. Smiley-kortet på findsmiley.dk viser nemlig alle, og det er fx ikke muligt kun at få vist de slemme steder.

Ekstra Bladet gør det nemmere at finde synderne. Hver dag offentliggør eb.dk nu et journalistisk vinklet kort, der viser vej til Danmarks sureste smileyer – alle de smileyer af de to sureste typer, der er uddelt inden for de seneste 30 dage. Kortet opdateres hver morgen med de seneste kontrolbesøg, Fødevarestyrelsen har offentliggjort. Kortet findes bl.a. på alle Kup!-historier om fødevarer.

smileyeb

Kortet er produceret for Ekstra Bladet af Kaas & Mulvad i samarbejde med Hot Type Consulting.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Masser af offentlige data i journalistik - 5. november 2010

    […] kopierer løbende de nyeste Smiley-data fra Fødevarestyrelsen. Det giver et konstant opdateret smiley-kort på alle Ekstra Bladets sider med historier om […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.