Årets CAR-historier fra USA

Jetlaggen er knap nok dampet af efter NICAR 2010 konferencen i Phoenix, Arizona, hvor en snes danskere fyldte godt op blandt de godt 250 amerikanske kolleger. Fælles var interessen for computer-assisted reporting – computerstøttet journalistik. Et af de paneler, det altid er interessant at følge, er panelet, der gennemgår nogle af de markante CAR-historier, amerikanske journalister har produceret siden sidste konference.

Klik nedenfor og se præsentationen, der netop er lagt på nettet af arrangøreren, Investigative Reporters and Editors.

 year-in-car-2010-300x225

Der blev blogget fra en række af panelerne af businessjournalism.org, der hører hjemme på Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication på Arizona State University, hvor konferencen foregik.

Og så er alt ligesom sagt...

Og så er alt ligesom sagt…

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.