Ledighed gør ondt

Krisen begynder at gøre ondt på mange af de danskere, der har mistet deres arbejde i forbindelse med finanskrisen. Ni ud af ti, der ikke er kommet i arbejde, har skåret ned på det private forbrug. Det er et af resultaterne af en undersøgelse, Kaas & Mulvad har foretaget for Ugebrevet A4.

ledighed

Vi har været i kontant med 101 personer, der blev fyret i foråret i forbindelse med finanskrisen. Vi interviewede de samme personer i april. Og dengang svarede 67 af de 101, at de nok ville gå ledig tre måneder eller mere. Af dem er kun 15 siden kommet i arbejde.
Blandt de 101 deltagere i undersøgelsen oplyser 82, at de er gået ned i indtægt. Selv blandt dem, der er i job igen, er hver anden gået ned i indtægt. Læs mere i Ugebrevet A4.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.