Forårskursus i Houston

Omsider lykkedes det: En aftale med Update er faldet på plads, og vi kan derfor gentage succesen fra bl.a. Denver og Newark: Vi tager til NICAR-konference (toppen af amerikansk computerstøttet journalistik) med et hold danske kursister til foråret.
Kurset er placeret i slutningen af februar og starten af marts. Det bliver udbudt i det snart kommende katalog fra Update, så der kan man læse mere, man kan tilmelde sig via den samlede tilmelding etc.
Som tidligere starter vi i København med et tredages grundkursus i computerstøttet journalistik – derefter tager vi i samlet flok til USA, hvor vi indlogerer os på konferencehotellet.
Mere følger snart på sitet her under kurser – og hos www.update.dk.
Tilmelding: Klik her

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.