CAR på sydafrikansk

Regneark, databaser, web-research og netværksanalyser. Det er nogle af de ting, jeg i disse dage underviser i på tre forskellige universiteter i Sydafrika.
Witts University i Johannesburg organiserer Power Reporting Workshop, der efter tre dages konference og træning i Johannesburg nu er rykket videre og leverer to en-dags konferencer i henholdsvis Grahamstown og Stellenbosch.
Træningen i de analytiske teknikker leveres udover undertegnede af David Donald fra Investigative Reporters and Editors. Det er 2. år i træk, at jeg deltager. CAR-træningen fylder ca. halvdelen af konferencerne. Den anden halvdel besørges i store træk af Gavin MacFadyen og Michael Gillard fra Centre for Investigative Journalism i London.
Den eneste skuffelse har været fraværet af Günther Walraff, den tyske berømte undercover-journalist. Han skulle have været en af hovedtalerne, men få dage før konferencen måtte han melde fra. Han var faldet ned af en stige og var kommet til skade med ryggen…
Læs mere om konferencen på Power Reporting Workshops hjemmeside.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.