Nyt Grønlandskursus – med Stine Bolther og Bent Isager-Nielsen

I Aarhus har netop kørt en retssag mod en 21-årig grønlandsk mand, der erkendte 14 drabsforsøg. Det grønlandske retsvæsen havde af praktiske årsager lånt en retssal i Aarhus. Men ellers hører vi kun sjældent til det grønlandske retsvæsen, der på mange måder er forskelligt fra det danske.

Antallet af drab og alvorlig personfarlig kriminalitet i Grønland er tårnhøjt. Samtidig har man i Grønland en hel anden tilgang til kriminalitet, hvor man bl.a. arbejder med resocialisering og anbringelse i stedet for straf.

Vi er glade for, at vi for anden gang kan slå kurset “Kriminalreporter – i Grønland” op. Det foregår 30. august til 6. september 2024. Denne gang er kurset ikke automatisk støttet af Mediernes Efteruddannelse, men som ansat hos et PU-medlem kan du søge – og få – et beløb i samme størrelse som den normale støtte. Vi beklager, at det er lidt mere besværligt, men det behøver ikke blive dyrere for dig eller din arbejdsplads.

Da kurset kører uden om ME, kan du tilmelde dig allerede nu. Du kan bare sende os en mail med dine kontaktoplysninger.
Læs mere om kurset her. Har du spørgsmål til støtten, kan du læse videre her – eller kontakte Pressens Uddannelsesfond. De vil meget gerne hjælpe. Du er også velkommen til at kontakte os.

 

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.