A4 trak jydekortet

Da Ugebrevet A4 tirsdag 9. oktober beskrev, hvordan det nuværende Folketing domineres af politikere med rødder i Jylland, var det en oplagt ide at illustrere det med et landkort.

Artiklens ophavskvinder, Lise Møller Schilder og Mia Fanefjord Pedersen, er journaliststuderende på RUC og skrev artiklen som led i et praktikophold på ugebrevet. Indholdet til kortet, der viser, hvilke folkeskoler, medlemmer har frekventeret, er også leveret af de to.

Læs artiklen og se kortet hos Ugebrevet A4. Under kortet er der links, så det er muligt at se, hvor medlemmerne for hvert enkelt parti kommer fra. Kortene er fremstillet i Google Fusion af Kaas & Mulvad for Ugebrevet A4.

Kort fra Ugebrevet A4

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.