Stribevis af nye farlige virksomheder

Intensiv søgning på nettet har afsløret 15 nye risikovirksomheder, så vi nu er oppe på 43, skriver Nils Mulvad i en blog på Aabenhedstinget i dag. Alle 43 er lagt på et Danmarkskort på Aabenhedstinget.

Først fik vi et tip om tre virksomheder, som lå i Kolding kommune. Søgning på nettet viste, at de var omtalt på kommunens hjemmeside. Ved at bruge nogle af disse ord har en gruppe studerende som led i en opgave fundet fem nye risikovirksomheder.

Desuden har vi fundet Avedøreværket, som Miljøcenter Roskilde ved en fejl offentliggjorde på By- og Landskabsstyrelsens hjemmeside 16. juni i år. Herefter er disse resultater brugt bl.a. til en intensiv søgning på By- og Landskabsstyrelsens hjemmeside med denne søgestreng i Google “site:blst.dk risikovirksomhed kolonne”.

Så dukker der mange nye op.

I Aalborg kommune er der otte risikovirksomheden, skriver kommunen i en oversigt. Det er en fyrværkerivirksomhed, en virksomhed, der producerer alkohol, fire brændstofoplag og to virksomheder med ammoniak-depoter. Ingen af disse otte er med i oversigten på kortet. Hjælp gerne med at finde dem.

Her er indlægget om de mange nye fund af risikovirksomheder.

Her er kortet over de farlige virksomheder.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.