Tjek efternavnet

Er det rigtigt, at personer, der hedder Kofod, især holder til på Bornholm? Ja, måske nok – men hvad så med Olsen, Larsen og Petersen. Hvor er det mest almindeligt at støde på dem?
Kaas & Mulvad har for Experian bygget en navnesøger, hvor du kan putte over 70.000 forskellige efternavne ind – og lynhurtigt få et landkort frem, der viser, hvor navnene er mest almindelige i landet.
Data er købt fra Danmarks Statistik og er troværdige nok. Alligevel har vi fået nogle henvendelser, der går på, at et postdistrikt er hvidt, selv om der beviseligt bor folk med det pågældende efternavn. Det skyldes, at personer med navnebeskyttelse ifølge Danmarks Statistik ikke må vises på kortet, og postnumre, hvor der bor færre end tre personer med det pågældende navn, må heller ikke vises.
Prøv selv at søge på navnekortet.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.