Kort, kort, kort…

Så kommer de måske endelig – kortene, vi har snakket om i så lang tid. De første medier – ikke mindst Ekstra Bladet – har vist gode eksempler på, hvad man kan med Google Maps, men nu ser det omsider ud til, at der sker noget for alvor.
Jesper Ishøj fra TV2Fyn lancerede for kort tid siden sin glimrende private blog om kort på nettet geojournalistik.dk, og Jesper demonstrerer også her i valgkampen, hvordan man som regionalmedie (og så endda et, der primært laver tv) kan udbygge sine historier og valgdækning med ekstra vinkler ved hjælp af landkort.
Jesper og Tv2Fyn.dk bruger Experians X-Point.
Det samme gør Fagbladet 3F, der i dag bruger programmet til at vise detaljer om, hvilke kommuner der sætter skatten op og ned – og hvormeget. Kaas & Mulvad har assisteret 3F med kortet.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.