Indlæg på IRE-konference


Nils Mulvad (t.h.) har sammen med Dagbladet Informations korrespondent i Bruxelles, Brigitte Alfter (2. fra v.), været i Phoenix i USA for lørdag den 9. juni 2007 at modtage en medalje fra den amerikanske forening Investigative Reporters and Editors. Prisen hædrer kampen for aktindsigt. Den blev givet for arbejdet med Farmsubsidy.org, der er en hjemmeside med oplysninger om modtagere af landbrugsstøtte i Europa. IRE-medaljen er IRE's højeste udmærkelse. Kategorien aktindsigt er uddelt første gang i 1998 og siden hvert år. Det er første gang prisen går til journalister uden for USA.

Læs dommernes kommentarer.

På konferencen var Nils Mulvad taler i tre af panelerne. Sammen med Brigitte Alfter skrev han dette handout.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.