Netværk og netværk

Der er ikke mange ord, der signalerer 2007 mere end ordet “netværk”.

Problemet er bare, at al den snak om netværk dækker vidt forskellige ting. Nogle arbejder seriøst med at analysere netværk ved hjælp af metoder hentet bl.a. fra socialvidenskaberne. Samtidig er der dem, der slår sig op på at lære folk at dele visitkort ud.

Under alle omstændigheder er sociale netværkstjenester vildt populære lige nu. Uanset om de hedder K-forum, Facebook, XING eller noget helt andet. Se fx en liste fra Wikipedia over en del af udbuddet.

KOM Magasinet har i sit seneste nr sat netværk på temaet. Redaktionen behandler flere af aspekterne ved netværk, og bl.a. er Tommy Kaas blevet grundigt interviewet. Historien kan læses her.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.