Testimonials Arkiv

Jonas Højlund

“Vi bruger systemet til at monitorere virksomheder, brancher og enkeltpersoner. Det kan være alt fra røde smileys og påbud ved ulykker til retslister. Eller når vores historier bliver citeret i online. Fordelen er, at hver enkelt bruger kan sætte sin egen løsning op.”

Jonas Højlund, redaktør Fagbladet 3F

Læs mere

Kristian Strøbech

“Vi befinder os rigtig godt med et fleksibelt overvågningssystem, der har masser af tilgængelig funktionalitet ”under motorhjelmen”. Det betyder meget for os, at vi frit kan sammensætte vores kilder, dels fra de tilbudte moduler, dels fra de internationale webkilder vi selv definerer inden for Green Tech-sektoren. Kaas & Mulvads overvågningssystem har vores anbefaling.”

Kristian Strøbech, Kommunikationschef, Stiesdal

Læs mere

Kristoffer Gravgaard

“Kaas og Mulvad overvåger 24-7 de fleste relevante offentlige databaser for Bornholms Tidende. Det giver os troværdige og gode nyhedsinput, som vi arbejder videre med. Det er en kæmpe opgave at håndtere og overvåge de mange typer data. Her er Kaas og Mulvad både teknisk og menneskeligt meget kompetente og kan altid hjælpe os med tilpasning og uddybning.”

Kristoffer Gravgaard, Chefredaktør og CEO, Bornholms Tidende

Læs mere

Peter Simonsen

Hos Det Nordjyske Mediehus bruger vi overvågningerne fra Kaas & Mulvad til at spotte historier, vi aldrig selv ville have fanget. Om spændende regnskaber, konkurser, ejendomshandler og andet, der har stor interesse for vores læsere. Det er blevet et vigtigt værktøj i vores daglige arbejde.

Læs mere

Mads Meisner

Vi dækker den europæiske fodbold industri og bruger overvågningssystemet fra Kaas & Mulvad til at monitorere mere end 100 klubbers hjemmesider via søgeord og sætninger, så vi aldrig misser nyheder om de forretningsmæssige forhold i klubben. Det samme set up har vi på en række internationale nyhedsmedier. Overvågningen er afgørende for, at vi hver morgen kan udgive et nyhedsbrev til beslutningstager i industrien.
Mads Meisner, medstifter og adm. dir Off The Pitch.

Læs mere

Arne Ullum

Kernen i vores publicistiske mission er at fokusere på substans frem for proces, og derfor er det afgørende for os, at alle medarbejdere i redaktionen er stærke til databehandling, og her spiller Excel en afgørende rolle. Vi bad derfor Kaas og Mulvad om at arrangere et kursus på 2×4 timer, for at styrke medarbejdernes kompetencer i Excel. Tommy Kaas indfriede alle vores forventninger og lidt til, fordi han hele tiden havde relevante og realistiske dataark og øvelser, som blev præsenteret på pædagogisk vis. Jeg er overbevist om, at vi aldrig havde fået samme udbytte ved at sende vores medarbejdere på et generelt kursus sammen med eksempelvis bogholdere eller produktionsmedarbejdere.

Læs mere

Jakob Risbro

Når man sidder på restauranten og ser, hvor lækkert det er, det de har bestilt ved nabobordet, vil man også gerne have det samme. Den oplevelse havde jeg, da to af mine kolleger, havde været på kursus i gravejournalistik hos Kaas & Mulvad. Da de kom tilbage på redaktionen havde de fået systematik og lyst til at kaste sig over undersøgende projekter. Samtidig havde de også fået en masse redskaber, tips og tricks til den undersøgende journalistik.
Det ville jeg også gerne have, og derfor meldte jeg mig til Kaas & Mulvads gravekursus, hvor Lars Nørgaard og Morten Pihl underviste. Og jeg fik det samme: et fantastisk godt kursus, med masser af konkrete og praktiske redskaber, som kunne omsættes til journalistisk handling på redaktionen. Ud over undervisningen fra Morten Pihl og Lars Nørgaard, som tog udgangspunkt i deres egne erfaringer med spændende graveprojekter, var der også en række inspirerende oplægsholdere, som hver især bidrog med deres råd til, hvordan man bedriver gravejournalistik. Det var ret fedt med så mange Cavlingvindere i samme lokale, som øste af deres store viden!
Forud for kurset var alle deltagere blev bedt om at medbringe et historieforslag, som ville kunne udvikles på kurset, og det var med til at gøre kurset meget praktisk og ekstremt brugbart.

Læs mere

Marianne Due

Jeg deltog i “Digital journalistik 2020 – New York og New Orleans.”
Kaas & Mulvad åbner dørene til både store medier og små, interessante nichemedier, der viser nye veje i journalistikken.
Vi deltog også i konferencen NICAR 2020 om digitale værktøjer og undersøgende journalistik. Kaas & Mulvad er gode til at vejlede, hvad der er interessant for dig i det job, du bestrider. Jeg kom hjem med flere konkrete og brugbare værktøjer, som jeg nu arbejder videre med.
Og der er altid styr på rammerne og programmet.

Læs mere

Annette Bruun Jarl

Kurset “Interviewteknik for viderekomne” har givet en virkelig god indsigt i hvad, vi gør med både vores ord og vores krop, når vi interviewer folk om deres liv, meninger og beslutninger. Med kurset har vi fået begreber og et sprog, så det er til at tale om, hvad der sker, når en kilde snakker uden om, vi selv er uskarpe, eller når der bare ingen sympati er til stede.
Kursuslederne manøvrerede stilsikkert mellem at holde oplæg, styre debatten og give feedback, holdt hele tiden fokus på de gode eksempler fremfor at fremhæve det, der var i vejen. Jeg er kommet inspireret hjem med masser af viden, jeg kan bruge i hverdagen.

Læs mere

Miriam Zesler

Nogle gange skal man langt væk for at kunne se sig selv udefra. Og rejsekurset om amerikanske medier gjorde netop det: gav mig et nyt blik på mine egne fordomme om amerikansk politik og medier. Journalister, lobbyister og meningsdannere var perfekt udvalgt til at udvide synet på en amerikansk presse, der har fået nye vilkår med en ny præsident. En præsident, der måske nok mener at være i krig med pressen. Men i høj grad en amerikansk presse, der mener, at den blot er på arbejde. Kursuslederen var eminent til at holde diskussionerne efter diverse oplæg på sporet, så vi hver gang gik fra møder med ny viden og indsigt, jeg allerede har omsat til konkrete spørgsmål i mit arbejde. Kan give kurset mine varmeste anbefalinger.

Læs mere