Jakob Risbro

Når man sidder på restauranten og ser, hvor lækkert det er, det de har bestilt ved nabobordet, vil man også gerne have det samme. Den oplevelse havde jeg, da to af mine kolleger, havde været på kursus i gravejournalistik hos Kaas & Mulvad. Da de kom tilbage på redaktionen havde de fået systematik og lyst til at kaste sig over undersøgende projekter. Samtidig havde de også fået en masse redskaber, tips og tricks til den undersøgende journalistik.
Det ville jeg også gerne have, og derfor meldte jeg mig til Kaas & Mulvads gravekursus, hvor Lars Nørgaard og Morten Pihl underviste. Og jeg fik det samme: et fantastisk godt kursus, med masser af konkrete og praktiske redskaber, som kunne omsættes til journalistisk handling på redaktionen. Ud over undervisningen fra Morten Pihl og Lars Nørgaard, som tog udgangspunkt i deres egne erfaringer med spændende graveprojekter, var der også en række inspirerende oplægsholdere, som hver især bidrog med deres råd til, hvordan man bedriver gravejournalistik. Det var ret fedt med så mange Cavlingvindere i samme lokale, som øste af deres store viden!
Forud for kurset var alle deltagere blev bedt om at medbringe et historieforslag, som ville kunne udvikles på kurset, og det var med til at gøre kurset meget praktisk og ekstremt brugbart.

Der er lukket for kommentarer.