Fire dage i New York – fire konferencedage i Baltimore


Vis stort kort

Vil du kigge de bedste over skulderen og have tjek på den seneste udvikling, så tag med os til USA i slutningen af februar 2014. I årets kursus har vi fokus på den seneste udvikling inden for datajournalistik, som den folder sig ud i nogle af USA’s førende meder. Vi besøger nogle af de mest interessante journalistiske arbejdspladser i New York City, og du får samtidig træning i nye smarte og praktiske dataværktøjer.

Som tidligere arrangerer Kaas & Mulvad en tur til NICAR-konferencen, og vi varmer op med tre kursusdage i løbet af de fire dage, vi befinder os på Manhattan. Vi har netop sat prisen ned med 5000 kr.

Nogle af verdens førende medier åbner dørene for os. I dag er datajournalistik andet og mere end analyser. Det handler også om digitale fortællinger, interaktivitet, crowdsourcing, avanceret brug af sociale medier, konstant opdaterede visualiseringer, dronejournalistik og meget andet. Vi får nogle af USAs bedste journalister på tomandshånd, vi besøger fx New York Times og ProPublica, og vi skal også både høre og se, hvordan amerikanske radio- og tv-folk arbejder med data og digital journalistik.

Efter træningen går turen til konferencen, der denne gang finder sted i Baltimore, Maryland. Baltimore ligger ikke langt fra Washington DC og vil i hvert fald være kendt af alle, der har set (den fremragende HBO-serie) The Wire.

Selve konferencen finder sted 27. februar – 2. marts 2014.  Vi rejser fra Danmark søndag 23. februar og kommer hjem 3. marts.

Vi forventer, at det bliver et populært kursus. De første pladser er afsat, så vil du sikre dig en plads, er du velkommen til at give os besked, så snart du er sikker på, at du vil med.

Læs mere om kurset her.

Der er lukket for kommentarer.