Journalistens helt eget kort

Det er ikke svært at lave et kort, der bygger på kommuner eller postdistrikter. Men Journalisten.dk havde brug for et kort, der viser DJ’s kredse.

Journalisten.dk har netop offentliggjort et kort, der ser lidt anderledes ud end de normale Google-kort. Selve det underliggende grundkort er sort/hvidt og bygger på Stamens toner-kort. Desuden viser kortet de medlemskredse, som Journalistforbundet opdeler landet i. Fra kreds 1, som dækker Hovedstaden og Bornholm til Kreds 7, som er Grønland. Dette kort eksisterede ikke, så Kaas & Mulvad har i samarbejde med Mike Corey, Hottype Consulting, fået fremstillet polygonlaget, som Journalisten.dk fremover kan bruge, når der skal visualiseres data på kreds-niveau.

I kortets informationsvinduer ses små grafikker af alders-spredningen i de enkelte kredse. Grafikkerne er lavet ved hjælp af Googles image charts.

Kortpræsentationen er ikke længere aktiv.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.