Selskaber holder bedst i vest

Jyderne kan tilsyneladende det med iværksætteri. Nye virksomheder vest for Storebælt lever simpelthen længere.
Det viser en undersøgelse, som Kaas & Mulvad og PrimeTime Kommunikation har udført for kredit- og analysevirksomheden Experian.

Iværksættere vest for Storebælt overlever bedre end sjællandske virksomheder, der er tilbøjelige til hurtigere at dreje nøglen om. Særligt de første to-tre år er afgørende for, om virksomheden overlever.
Se Danmarkskort, der for hver kommune viser, hvor stor andel af virksomhederne, der lukkede i 2007. I kommuner, der er farvet røde, lukkede flere virksomheder pr. 100 virksomheder end landsgennemsnittet. I gule kommuner var tallet lavere end landsgennemsnittet.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.