Categories Archives: overvågning

Jonas Højlund

“Vi bruger systemet til at monitorere virksomheder, brancher og enkeltpersoner. Det kan være alt fra røde smileys og påbud ved ulykker til retslister. Eller når vores historier bliver citeret i online. Fordelen er, at hver enkelt bruger kan sætte sin egen løsning op.”

Jonas Højlund, redaktør Fagbladet 3F

Læs mere

Kristian Strøbech

“Vi befinder os rigtig godt med et fleksibelt overvågningssystem, der har masser af tilgængelig funktionalitet ”under motorhjelmen”. Det betyder meget for os, at vi frit kan sammensætte vores kilder, dels fra de tilbudte moduler, dels fra de internationale webkilder vi selv definerer inden for Green Tech-sektoren. Kaas & Mulvads overvågningssystem har vores anbefaling.”

Kristian Strøbech, Kommunikationschef, Stiesdal

Læs mere

Kristoffer Gravgaard

“Kaas og Mulvad overvåger 24-7 de fleste relevante offentlige databaser for Bornholms Tidende. Det giver os troværdige og gode nyhedsinput, som vi arbejder videre med. Det er en kæmpe opgave at håndtere og overvåge de mange typer data. Her er Kaas og Mulvad både teknisk og menneskeligt meget kompetente og kan altid hjælpe os med tilpasning og uddybning.”

Kristoffer Gravgaard, Chefredaktør og CEO, Bornholms Tidende

Læs mere

Peter Simonsen

Hos Det Nordjyske Mediehus bruger vi overvågningerne fra Kaas & Mulvad til at spotte historier, vi aldrig selv ville have fanget. Om spændende regnskaber, konkurser, ejendomshandler og andet, der har stor interesse for vores læsere. Det er blevet et vigtigt værktøj i vores daglige arbejde.

Læs mere

Mads Meisner

Vi dækker den europæiske fodbold industri og bruger overvågningssystemet fra Kaas & Mulvad til at monitorere mere end 100 klubbers hjemmesider via søgeord og sætninger, så vi aldrig misser nyheder om de forretningsmæssige forhold i klubben. Det samme set up har vi på en række internationale nyhedsmedier. Overvågningen er afgørende for, at vi hver morgen kan udgive et nyhedsbrev til beslutningstager i industrien.
Mads Meisner, medstifter og adm. dir Off The Pitch.

Læs mere