Persondata-politik

Opdateret 21. februar 2018
Politik for beskyttelse af persondata i Kaas & Mulvad ApS, udarbejdet i februar 2018:
§ 1 Nils Mulvad er databeskyttelsesansvarlig.
§ 2 Persondata i forbindelse med løn og lignende slettes fra mails, når de er ekspederet. Data gemmes udelukkende i en krypteret database hos Nils.
§ 3 Personoplysninger om kunder gemmes ikke. Persondata i evt. udgiftsbilag (bl.a. løn) sendes til E-conomics system og slettes herefter. Kundeliste med almindelige oplysninger findes kun i E-conomic.
§ 4 Ved analyser modtages i nogle tilfælde persondata. I de tilfælde, hvor der er følsomme persondata, godkendes databehandlingen på forhånd af Datatilsynet. Alle data gemmes i et særligt krypteret bibliotek og slettes i overensstemmelse med godkendelsen fra Datatilsynet.
Data med øvrige personoplysninger er udelukkende gemt i interne redaktionelle databaser og behandles efter disse regler, dvs bl.a. beskyttet af password på serveren. Alle data til analyser opbevares i krypterede biblioteker.
§ 5 Ved dataanalyse for ikke-medier videregives aggregerede data og i nogen tilfælde persondata, der ikke er følsomme.
§ 6 Password sendes ikke med mail. De uploades i en fil på en server, linket sendes, hvorefter filen slettes. Eller tilsvarende sikkerhed.
§ 7 Harddiske er krypteret med Microsofts system.
§ 8 Der meddeles om brug af cookies på vores hjemmeside.
§ 9 Mail til modtagere af nyhedsbrev opbevares i MailChimp. Kun interesserede får nyhedsbrevet. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet.
§ 10 Markedsføring via Facebook sker efter mediets retningslinjer.
§ 11 I tvivlstilfælde om karakteren af persondata konsulteres den databeskyttelsesansvarlige.

Hej Tommy

Lige et par paragraffer mere: