Fra novice til ekspert: Interaktive kort med Google Fusion

OBS: Google Fusion Tables og muligheden for at lave kort eksisterer ikke længere.

19. og 20. november 2014 i Emdrup på

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 København NV.

Kurset gennemføres for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og varer 2 dage.

kombikort

Med Google Fusion Tables kan alle på kort tid lære at bygge interaktive kort. Og du kan producere både simple kort og meget avancerede kort, som gratis må bruges på alle web-platforme

Mange historier kan med fordel suppleres af et kort. Men måske er der ingen, der har tid til at lave kortet til dig. Efter at have deltaget på kurset kan du selv lave dit kort på et øjeblik.

Du behøver ingen forkundskaber for at være med på kurset. Vi starter fra bunden og i løbet af de to dage lærer du at opbygge interaktive kort, der kan varieres på mange måder – alt efter om du vælger at lave kort med ikoner, eller om du fx vil lave et farvelagt kort, der viser forskelle mellem kommuner, sogne, politikredse eller andet. Vil du se, hvordan det kan se ud, er her nogle få eksempler på kort med: punkterkommuner eller begge dele.

På kurset lærer du at:

  • Lave kort med ikoner
  • Lave inddelte kort, fx med kommuner eller postdistrikter
  • Få dine kort til at fungere bedst muligt
  • Tænke i data, der egner sig til kort

Vægten i kurset er helt overvejende på Google Fusion, men du får også et overblik over andre korttyper og en grundlæggende forståelse af, hvordan Fusion Tables kan bruges sammen med med andre kort-produkter.

Undervisningsform
Kurset vil bestå af en række oplæg og med mange praktiske øvelser. Du får rig lejlighed til at afprøve alle teknikkerne i praksis. Du er velkommen til at medbringe din egen computer, men der vil naturligvis også være computere til rådighed i undervisningslokalet.

Vil du vide mere, så kontakt os: kursus@kaasogmulvad.dk

Tilmelding og information om pris: Klik her