Skræl nettet – med Import.io!

Kursus: Skræl nettet med import.io

Kurset foregår 26. og 27. oktober 2017 i København.

Myndighederne vil ikke give dig data, men henviser til, at du kan søge dem frem på deres hjemmeside – bid for bid. En situation, som vi alt for ofte løber ind i. Eller data er blot spredt ud over mange, mange sider på nettet. I begge situationer bliver vi nødt til at sætte en maskine til at hente data hjem til dit eget regneark eller database. Det kalder vi at skrælle eller skrabe nettet.

På kurset lærer vi dig at bruge programmet Import.io til den slags opgaver. Det er et meget effektivt og billigt program, hvor du ikke behøver at kunne programmere for at være med. Import.io er ikke et program, du skal installere på din maskine – det kører i skyen.

At skrabe et site for at skaffe sig data bør være sidste udvej, så på kurset gennemgår vi også alternativerne og giver dig de bedste tricks til at få data udleveret uden brug af skrabning.

Du lærer på kurset:

  • at oprette dig som bruger og anvende Import.io
  • at bygge en skraper, så du kan skrabe en lang række sites
  • at indbygge en funktion, der bladrer fra side til side
  • at indbygge en funktion, der åbner links til undersider, så du også kan skrabe dem
  • at eksportere de indsamlede data til andre programmer

Kurset vil indeholde oplæg og mange praktiske øvelser.

Forudsætninger: Et helt grundlæggende kendskab til regneark er en fordel. Du skal medbringe din egen pc/mac på kurset.

Deltagere: Mindst 6 – højst 16.

Kursusleder: Nils Mulvad og Tommy Kaas
Varighed: 2 dage
Sted: København.
Tidspunkt: 26.-27. oktober 2017
Pris: 5690 kr. (+ moms)

Prisen omfatter: Undervisning, undervisningsmaterialer, morgenmad, frokost, kaffe, te og vand i løbet af kurset i København. Evt. transport er ikke inkluderet. Prisen er ex. moms.

Tilmelding hos www.mediernesefteruddannelse.dk. Er din arbejdsplads ikke medlem af PU, kan du tilmelde dig ved at sende os en mail.

Tilmeld dig hos Mediernes Efteruddannelse

Tilmeldingen er bindende

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end fire uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud mindre end fire uger før forløbets start opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris.

Hvis du har tilmeldt dig privat – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du dog 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.