Interaktive kort og grafikker – hurtigt, enkelt, gratis

Interaktive kort - hurtigt, enkelt, gratis!

Kurset foregår 10. og 11. maj 2016 i København.

På dette kursus vil deltagerne lære at lave interaktive elementer til websites – hurtigt, enkelt – og gratis!

Dele af historien fortælles ofte bedre og hurtigere med interaktivt indhold end med ord. Interaktivt indhold gør det muligt for den enkelte at udforske historien på egne måder. Interaktivt indhold kan få brugerne til at blive længere på sitet og til at dele det, de har set på sociale medier – og kan altså være en god genvej til større spredning af det journalistiske produkt.

Kurset viser, hvordan du – også når der er travlt – alligevel kan skabe interaktivt og interessant indhold, der kan glide ind på enhver hjemmeside.

I løbet af kurset lærer du genveje til hurtigt at fremstille tre typer interaktivt indhold med tre forskellige populære værktøjer.

Alle tre værktøjer virker fint i de gratis basis-versioner. Vil man have flere muligheder og effekter, kan man betale sig til det.

Alle dele vil du efter kurset kunne fremstille og nemt embedde i en hjemmeside. Kurset indeholder mange praktiske øvelser, og du vil få sikkerhed i at bruge de tre værktøjer, så du på egen hånd kan gøre det samme, når du er kommet hjem.

Efter kurset vil du:

  • Blive bedre til at se, hvordan en historie bedst kan suppleres med et interaktivt element
  • Kunne vælge det rigtige værktøj: grafik, kort eller noget helt tredje
  • Kunne bygge og ombedde kort – med punkter eller fx med kommuner eller postdistrikter
  • Kunne bygge og embedde grafikker
  • Kunne bygge og embedde interaktive billeder eller videoer

Forudsætninger: Du skal vide, hvad der er op og ned på et regneark, men det er også tilstrækkeligt. Du skal medbringe din egen computer på kurset.

Kursusleder: Tommy Kaas
Varighed: 2 dage
Sted: København
Tidspunkt: 10. og 11. maj 2016
Pris: 5390 kr.

(Prisen omfatter undervisning, undervisningsmaterialer og morgenmad, frokost, kaffe, te og vand i løbet af kurset. Prisen er ex. moms.)

Tilmeld dig hos Mediernes Efteruddannelse

Er din arbejdsplads ikke medlem af PU, kan du tilmelde dig ved at sende os en mail.

Tilmeldingen er bindende

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end fire uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud mindre end fire uger før forløbets start opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris.

Hvis du har tilmeldt dig privat – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du dog 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.