Østdanmark – nej til reklamer

Østdanskerne vælger i stor stil reklamerne fra. På et utal af hovedstadens døre og postkasser hænger der allerede et “Nej tak til reklamer”-skilt, og rigtigt mange københavnere har også kontaktet folkeregisteret for at komme på den såkaldte Robinsonliste.

Det viser en analyse, Kaas & Mulvad har foretaget for magasinet Samvirke.

Robinsonlisten er den officielle liste over personer, der ikke ønsker at modtage direkte adresseret markedsføringsmateriale. I gennemsnit står 15 procent af alle danskere på Robinsonlisten, men geografisk fordeler nej sigerne sig skævt. I det centrale København og mange steder på Sjælland har mellem hver fjerde og hver tredje indbygger valgt de adresserede reklamer fra. Mens kun hver 20. indbygger i Thyborøn eller Harboøre har skrevet sig på Robinsonlisten.

Læs mere i Samvirke

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.