Categories Archives: Analyser

Cecil Rosner

Da vi skulle trække næsten 200.000 adresseoplysninger ud af et website, bad vi Kaas & Mulvad om hjælp. Kort efter havde vi de data, vi skulle bruge for at kunne lave en af årets vigtigste historier.

Læs mere

Heine Jørgensen

Kaas & Mulvad har i flere år været en særdeles professionel konsulent og dataleverandør på større afslørende/analytiske temaer i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk. Firmaet er Danmarks – og måske Nordens – bedste til at coache og kvalitetssikre, når store journalistiske datamængder skal knækkes og formidles. Hvis man skal købe ekstern hjælp til dataprojekter, kan Kaas & Mulvad klart anbefales som førstevalget.

Læs mere

Joachim Weidemann

Åbne data handler ikke kun om tal, men også om dokumenter. Sammen med Kaas & Mulvad har dpa Insight EU – en specialiseret information service om EU politik, som Tysklands førende nyhedsbureau Deutsche Presse-Agentur står bag – udviklet et søgesystem for dokumenter. Dette system gør det muligt for vore klienter at overvåge ethvert politikområde i EU fra et meget tidligt tidspunkt i beslutningsprocessen. Kombinationen af Kaas & Mulvads brug af web scrapere og dpa’s journalistiske ekspertise har resulteret i et hurtigt og dybtgående overvågningsværktøj, uundværligt for den, der ønsker at bevare overblikket over EU-politikken.

Læs mere

Palle Bisgaard

For BAT-kartellet har det været vigtigt at etablere en løbende overvågning af data inden for udenlandsk arbejdere, så der hele tiden var tjek på historikken. Brug af data i forskellige sammenhænge er en speciel disciplin,  og derfor har det været afgørende, at vi kan stole på Kaas & Mulvad.

Læs mere