Vi underviser også gerne hos dig

lærafdebedste - Kopi
Kaas & Mulvad kommer ofte ud og underviser på en arbejdsplads. Flere får træning på samme tid og kan støtte hinanden bagefter. Samtidig er prisen pr. kursist meget billigere for virksomheden.

Al vores undervisning kan vi levere i form af kurser på arbejdspladsen. Vi kan skræddersy helt individuelle forløb.
 
Vinteren 14/15 gennemfører vi for eksempel et stort undervisningsprojekt i Norge på erhvervsavisen Dagens Næringsliv, hvor vi i tæt samarbejde med avisens udviklingsredaktør træner en udvalgt gruppe medarbejdere i forskellige discipliner inden for datajournalistik.
 
Vi leverer løbende virksomhedskurser til mange kunder. Inden for medieverdenen fx Politiken, TV2 Østjylland, TV2 Fyn, Kristeligt Dagblad, Nordvestnyt, Ugebrevet A4 og HER&NU. Vi har undervist i mange forskellige emner.
 
Avanceret research og analyse af data
Mange kunder efterspørger dog de helt centrale ting: Avanceret internetresearch, research i sociale medier samt analyse af tal og data.
 
Vi sammensætter undervisningen efter kundens behov – fra halvdagskurser til undervisningsforløb over flere uger eller måneder.
 
Vi underviser også andre end mediernes ansatte.
 
Nils Mulvad har for Kursusgruppen i flere omgange leveret efteruddannelse til advokater.
 
For Experian har Tommy Kaas undervist medarbejdere på en lang række forskellige virksomheder rundt om i landet i fx brug af erhvervsdatabaser og diverse kortprogrammer.

Læs her, hvordan nogle få af vores kursister bedømmer vores undervisning.

Og kontakt os, hvis du vil høre om mulighederne, have et konkret tilbud eller andet.

Se oversigten over aktuelle kurser.