Besøg førende medie-udviklere i San Francisco

Tag med på teknologisk opdagelsesrejse i San Francisco og omegn. Foto: Nicolas Raymond, Flickr.

Det foregår 24. – 30. september 2017 i San Francisco, USA.

Vil du med til USA og få et unikt indblik i det allernyeste inden for sociale og mobile medier, så har vi et helt specielt tilbud – en tur på syv dage med besøg på en række trendsættende virksomheder, medier og institutioner i San Francisco – bl.a. Google og CIR/Reveal.

Vi har arrangeret lignende ture før, og deltagerne melder altid om stort udbytte. Læs, hvad deltagerne sagde i 2015, da vi var i London. Og her fra San Francisco i 2016.

Denne gang fokuserer vi på:

  • krydsfeltet mellem data, journalistik og teknologi.
  • særligt på sociale og mobile medier.
  • mediernes udvikling og hverdag under præsident Trump.
  • andre nye journalistiske trends.

Vi besøger Google, som i 2015 satte gang i samarbejdet med verdens førende medier. Gennem Google News Lab har Google i længere tid haft et tæt samarbejde med det californiske center for undersøgende journalistik – Center for Investigative Reporting, CIR, der holder til i San Francisco.

CIR er et af de ældste centre for undersøgende journalistik i USA og står bl.a. bag Reveal, et undersøgende radioprogram/podcast.

Vi besøger også San Francisco Public Press og en række andre medier i området.

Kaas & Mulvad har i en årrække arbejdet sammen med flere af de ansatte på CIR. Med-kursusleder er Mike Corey, der er senior news applications developer for Reveal.

Gennem Mike Corey har vi en helt unik adgang til andre medier og særligt til Google News Lab, der udvikler fremtidens medieplatforme. Vi besøger naturligvis også CIR under vores ophold i San Francisco.

San Francisco er også byen for upcoming digitale medier. Vi benytter lejligheden til at besøge flere af de relevante. Et endeligt program vil senere blive offentliggjort.

Vi rejser med SAS fra Kastrup søndag den 24. september 2017 klokken 12.25 og er hjemme igen lørdag den 30. september klokken 13.15.

Hotel i San Francisco: Executive Hotel Vintage Court, 650 Bush Street, San Francisco, CA 94108. Se på kort.

Kursusleder: Michael Corey og Nils Mulvad
Varighed: 7 dage
Sted: København.
Tidspunkt: 24. – 30. september 2017
Pris: 31.000 kr.

Prisen omfatter: Flytransport mellem København og USA, transport i USA, hotel i San Francisco og enkelte måltider i løbet af kurset. Som hovedregel er din forplejning for egen regning. Prisen er ex. moms. Vi fakturerer i forbindelse med tilmelding til kurset.

Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe med tilslutningsfly. En evt. mer-udgift bliver lagt oven i kursusprisen og faktureret samlet. Det samme gælder, hvis du ønsker at forlænge din rejse i USA efter kurset.

Tilmelding hos www.mediernesefteruddannelse.dk. Er din arbejdsplads ikke medlem af PU, kan du tilmelde dig ved at sende os en mail.

Tilmeld dig hos Mediernes Efteruddannelse

Tilmeldingen er bindende

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, men selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra. Hvis det sker mere end fire uger før kursets start, koster det en administrationsafgift på kr. 1000. Ved afbud mindre end fire uger før forløbets start opkræver vi – uanset grunden – den fulde pris.

Hvis du har tilmeldt dig privat – dvs. at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du dog 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Foto: Nicolas Raymond, Flickr.