IMG_0011

Tommy Kaas

Tommy Kaas er journalist og medstifter af Kaas & Mulvad. Han har i de seneste 20 år arbejdet målrettet med at kombinere data og journalistik. Han var medstifter af Foreningen for computerstøttet journalistik og centeret for analytisk journalistik, DICAR, hvor han også var ansat 2001-2006. Siden DICAR lukkede med udgangen af 2006, har han og Nils Mulvad drevet det fælles firma, Kaas & Mulvad.

Tommy Kaas er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og har arbejdet på Vejle Amts Folkeblad, Danske Kommuner, De 3 Stiftstidender og JydskeVestkysten samt Erhvervsbladet.

Tommy Kaas har siden 2006 været fast intern og ekstern underviser i datavirksomheden Experian. Han underviser dog oftest i datajournalistik og har holdt kurser og trænet mediefolk i Europa, USA, Afrika, Sydamerika og Asien.

Som kursusleder på kurser hos Kaas & Mulvad siger han:

Det er afgørende, at underviseren kan sætte sig i kursistens sted. Kun på den måde kan man formidle sit budskab, så det også har en chance for at gå ind hos modtageren.

Det bedste øjeblik på kurset er, når kursisten virkelig fatter nye sammenhænge og selv bliver interesseret i at erhverve endnu mere viden.

Og jeg glæder mig, når jeg allerede i første pause hører kursister udbryde: “Bare jeg dog havde lært det her for længe siden”.

Redaktør Tommy Kaas
Kaas & Mulvad
Lykkesholms Alle 2A, 3.
DK-1902 Frederiksberg
cell: +45 27 26 88 18
email: tommy.kaas@kaasogmulvad.dk
web: www.kaasogmulvad.dk
Twitter: @tbkaas