Michael Holbek.Photo:Thomas Sjørup ©

Michael Holbek

Michael Holbek er uddannet journalist og forfatter. Han har bl.a. skrevet bestseller-biografierne Hele Sandheden med Stig Elling (2007), Duet for livet med Keld og Hilda Heick (2009) og Til den yderste grænse med Kai Vittrup (2010). Samt reportage-bøgerne Bandekrig – blodbrødre og håndlangere (2009) og Storm – den danske agent i al-Qaeda (2013).

I 2014 udkom Jeg gør, hvad jeg vil om Linse Kessler, som Michael Holbek og Kessler i lighed med hendes nye bog har skrevet sammen. Michael Holbek har fungeret som ekstern forlagsredaktør, konsulent og han er en erfaren underviser.

Efter Michael Holbek blev journalist fra DJH i 1991, har han bl.a. arbejdet for Ekstra Bladet, Urban, DR, Journalisten, offentlige og private virksomheder, skrevet til mange typer magasiner og blade. Han har været selvstændig siden 2005 og har praktiseret journalistik inden for alle genrer og lavet tekster til printmedier og web, samt speaks til radio og videoproduktion.

Han har siden 2011 været tilknyttet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole som ekstern underviser i journalistisk formidling.

linkedInProfile