Ny chefredaktør på Fællesredaktionen, Bruno Ingemann

Bruno Ingemann

Bruno Ingemann er redaktør i Jysk-Fynske Medier. Frem til sommeren 2018 er han fellow ved Constructive Institute.

Han er desuden medstifter og bestyrelsesmedlem i Investigative Reporting Denmark, der er stiftet i 2012.

Bruno Ingemann er en erfaren journalist og redaktionel leder med speciale i undersøgende journalistik og ledelse af flermedielle redaktioner.

Han er tidligere souschef og chef for DR Nordjylland og journalistisk redaktør og medlem af chefredaktionen på NORDJYSKE Medier.

I DR har han har været reporter, nyhedsvært og studievært på radio og redaktionssekretær på tv. Han var gennem flere år den primære mediedirigent i det flermedielle mediehus NORDJYSKE Medier, hvor han også var leder for den undersøgende journalistik.

Som uafhængig konsulent har Bruno Ingemann arbejdet som projektleder for DR Nyheder og for Danmarks Medie- Journalisthøjskole. Han har undervist på bacheloruddannelsen for journalister på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og underviser på bachelor- og kandidatuddannelsen for kommunikationsstuderende på Aalborg Universitet.

Bruno Ingemann er fellow på det nye center under Aarhus Universitet om konstruktiv journalistik. Bruno Ingemann fokuserer i den forbindelse især på, hvordan man på en fornuftig måde kan blande undersøgende og konstruktiv journalistik – og især i forhold til at dække lokale forhold.

Bruno Ingemann er journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (1983) og master i Redaktionel ledelse fra Syddansk Universitet (2008).