Bille Sterll portræt af Ari Zelenko-1827

Bille Sterll

Bille Sterll har sit eget firma, Journalistik med mere, og arbejder som selvstændig med journalistik, kommunikation og undervisning.
Bille Sterll er freelance radiovært på P1 Debat og en række andre P1-programmer og arbejder som moderator/ordstyrer ved konferencer og møder, producerer podcasts og underviser andre i at producere podcasts. Hun har i flere år undervist tillidsrepræsentanter fra FOA i at formulere faglige budskaber som fortællinger og bruge medierne til at få dem ud. Desuden skriver hun artikler til print og web.

I 2019 udgav hun Når maden tager magten – en bog om spiseforstyrrelser. I bogen fortæller kvinder med spiseforstyrrelser og flere af landets mest erfarne læger, psykologer og andre fagfolk om den psykiatriske lidelse, som kan koste livet, når behandlingen fejler.

Bille Sterll har blandt andet været ansat i DR, Socialpædagogernes Landsforbund, Dansk Psykolog Forening og Forbrugerrådet TÆNK. Hun har arbejdet som reporter, producer, radiovært, redaktionschef og kommunikations- og presserådgiver. Hun er uddannet journalist fra DJH i 1993.