Ny chefredaktør på Fællesredaktionen, Bruno Ingemann

Bruno Ingemann

Bruno Ingemann er en erfaren journalist og redaktionel leder med speciale i undersøgende journalistik og ledelse af flermedielle redaktioner.

Bruno Ingemann er journalist og tidligere chefredaktør i Jysk Fynske Medier, tidligere souschef og chef for DR Nordjylland og journalistisk redaktør og medlem af chefredaktionen på NORDJYSKE Medier.

I DR har han har været reporter, nyhedsvært og studievært på radio og redaktionssekretær på tv. Han var gennem flere år den primære mediedirigent i det flermedielle mediehus NORDJYSKE Medier, hvor han også var leder for den undersøgende journalistik.

Som uafhængig konsulent har Bruno Ingemann arbejdet som projektleder for DR Nyheder og for Danmarks Medie- Journalisthøjskole. Han har undervist på bacheloruddannelsen for journalister på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og på bachelor- og kandidatuddannelsen for kommunikationsstuderende på Aalborg Universitet.

Bruno Ingemann er tidligere fellow på Constructive Institute med særligt fokus på, hvordan man på en fornuftig måde kan blande undersøgende og konstruktiv journalistik – og især i forhold til at dække lokale forhold.